Информации за контакт
Во срцето на Свети Николе од 2010 година постои Мечкуевска куќа - Пуже. Посетете не и уживајте во прекрасниот традиционален амбиент и вкусна храна. Нашиот персонал со задоволство ќе ве води низ нашето мени и ќе ви помогне во вашиот избор.

ПОВЕЛЕТЕ!!!
Наједноставно е ако резервирате

Мечкуевска куќа Пуже организира коктели и секаков вид на веселби, а нуди и кетеринг услуги. За подетални информации можете да се обратите кај менаџерите на ресторанот.
Работно време за државни празници - 07:00 - 01:00

Адреса и контакт
Адреса: Ул. Вељко Влаховиќ 8, 2220 Свети Николе
Телефон: +389 (0)32/440 704
Телефон: +389 (0)78/441 279
Телефон: +389 (0)72/599 990
Е-пошта: meckuevskakuka@gmail.com


Работно време
Понеделник - Недела 07:00 - 24:00


Работно време за викенд
Петок - Сабота 07:00 - 01:00