Мечкуевска куќа Пуже
Ресторанот Мечкуевска куќа – Пуже, е синоним за највкусна храна, подготвена од најдобрите готвачи, со најквалитетни и секогаш свежи продукти. Нашиот персонал со задоволство ќе ве води низ нашето мени и ќе ви помогне во вашиот избор.

Вашите незаборавни мигови поминете ги во прекрасен невообичаен етно амбиент, каде ќе доживеете мигови на опуштена и мошне пријатна атмосфера, збогатена со звуците на пријатната музика. Од ресторанот ќе си заминете задоволни од беспрекорната услуга и пријатниот амбиент и со нетрпение ќе го очекувате моментот кога повторно ќе се вратите.

Мечкуевска куќа Пуже организира коктели и секаков вид на веселби, а нуди и кетеринг услуги. За подетални информации можете да се обратите кај менаџерите на ресторанот.
ПРЕКРАСЕН ЕТНО АМБИЕНТ
БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА
ВКУСНА ХРАНА
Нашето мото
Квалитетот и добрата услуга се нашето мото кое не води во самиот врв на угостителството. Она што овој ресторан го прави различен од другите е долгогодишното искуство во кулинарството и врвната услуга по која сме надалеку познати.

Сведоштва